bubbelgame 3

Spelletjes » Bubbels spelletjes » bubbelgame 3

Ik waardeer dit spel met het cijfer:
Speluitleg bubbelgame 3

Spellencentrum.nl heeft een uitgebreid en divers aanbod van bubbel spelletjes. Eén van de favoriete van onze speler is Bubbel game 3. Een uitdagende variant op het originele Bubble Shooter spel. Om jouw highscores op te slaan en opmerkingen onder de spelletjes te plaatsen, kun je een account aanmaken via de hoofdpagina.

Bloons

De bloons spelletjes zijn perfect voor mensen die eens een variant van bubbel spelletjes willen spelen. Bloons wordt gespeeld met één karakter, namelijk een klein stout aapje. Deze wil elke ballon kapot maken. Zodra je verder komt, worden de levels steeds moeilijker. Je zult te maken krijgen met hindernissen. Je moet ook uitkijken dat je niet de verkeerde ballon raakt, anders verlies je het spel. Een uitdagend spel waarbij je goed moet nadenken hoe je jouw doel bereikt.

Speluitleg

Het doel is om de aangegeven hoeveelheid ballonnen kapot te schieten bij deze bubbelgame. Je speelt het spel met de muis. Je gebruikt de muis om jouw pijl te richten. Klik en kies vervolgens met hoeveel power je de pijl wilt schieten. Probeer zoveel mogelijk ballonnen in één keer te schieten. Je krijgt namelijk maar een select aantal pijlen per level. Zijn jouw pijlen op? Dan moet je opnieuw starten. Er is een mogelijkheid om in unlimited darts mode te spelen. Heb je niet alle pijlen gebruikt? Helaas mag je ze niet meenemen naar een volgend level. Er zijn speciale ballonnen, ontdek wat er gebeurd door ze kapot te schieten. Een leuk voordeeltje in het verschiet!

Bubbelgame 3 heeft in totaal 50 levels! Genoeg voor iedereen om te spelen dus. Zet hem op en versla de ballonnen!

Meer Bubbels spellen

Bubbels schieten
Bubbels schieten

Gespeeld: 26.857x


Cijfer: 7.3

Bubbels2
Bubbels2

Gespeeld: 27.783x


Cijfer: 6.6

Reacties op het spel bubbelgame 3

Er zijn nog geen reacties geplaatst! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je aagemeld zijn!