Race horse tycoon

Spelletjes » Avontuur spelletjes » Race horse tycoon

Ik waardeer dit spel met het cijfer:
Speluitleg Race horse tycoon

Horsetycoon

Altijd al een game willen spelen waarbij je zelf meedoet aan paardenraces? Zoek dan niet langer verder, maar speel race horsetycoon op Spellencentrum.nl!

Start een nieuwe game en kies het paard waarmee je wil gaan racen. Je start met een bedrag van 40.000 dollar. Elke paard heeft aan andere prijs en ook andere kwaliteiten. Een paar voorbeelden van deze kwaliteiten zijn: fitheid, snelheid, weerbaarheid, sprongen en houding. Per paard staat aangegeven hoe hoog (of laag) ze op deze categorie scoren. Kies het paard wat het beste bij jou past.

Heb je jouw race ster uitgezocht? Dan mag je kiezen welke jockey hem gaat berijden. Je kan zien wat elke jockey kost per week. Daarnaast kun je ook zien in hoeverre de jockey betrouwbaar is, hoe agressief hij is en hoeveel ervaring hij heeft. Kies wederom de jockey die het beste bij jou past.

Weet je wie jouw race ster gaat berijden? Dan moet je gaan kijken wie jouw paard gaat trainen. Wederom kun je kijken hoeveel de trainers kosten per week. Daarnaast kun je de trainer selecteren op dezelfde kwaliteiten als jouw paard. Kies de trainer die het beste bij jouw paard past.

Kies vervolgens wat jouw paard elke week mag eten. Raar maar waar. Deze paarden eten hamburgers, cupcakes, kaas en drinken bier! Een beetje vreemde dingen voor een paard om te eten natuurlijk. Vervolgens mag je kiezen in welke stal jouw paard gaat verblijven. Hierbij hoef je alleen te kijken naar de kosten per week. Daarna is het transport voor jouw paard aan de beurt. Ook hierbij hoef je alleen te kijken naar de kosten per week. Als je al gekozen hebt, zie je een overzicht van jouw racing form.

Horsetycoon race start

En dan is het eindelijk zo ver en kun je gaan racen. Ook hierin heb je weer keuzes. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden, afstanden en prijspot. Je kunt er voor kiezen om geld in te zetten op jouw paard. Een ander paard mag natuurlijk ook. Geef jouw jockey nog een laatste instructie en dan kan de race eindelijk beginnen!

Tijdens de race hoef je niks te doen. Jouw paard raced uit zichzelf. Na de race zie je de uitslag en wat je verdiend hebt met de race. Het kan zijn dat de jockey van jouw paard afvalt. Bijvoorbeeld bij het springen over een hindernis. Of dat jouw paard weigert om eroverheen te springen. In dat geval finish je met een fout en win je geen prijzengeld. Na de race zie je altijd een krantenartikel in de krant staan. Dit artikel kan leiden tot een kostenpost, bijvoorbeeld het transport van kapot gaan. Of brengt juist nog méér geld in het laatje.

Op het einde van de race wordt de balans opgemaakt. Welke kosten heb je gehad en welke inkomsten zijn er geweest. Je kunt de samenstelling naar wens veranderen. Een ander paard of jockey die beter bij elkaar passen? Wissel ze dan om. Zolang als je blijft verdienen met racen, kun je ook jouw team verbeteren.

Met elke race wordt jouw paard beter. Bouw jouw eigen paardenrace imperium op Spellencentrum.nl. Als je ook nog een account aanmaakt, kun je jouw highscores en spel vordering opslaan. Ben jij een echte paardengek? Dan ben je hier op de juiste plek!

Meer Avontuur spellen

Ridder avontuur
Ridder avontuur

Gespeeld: 5.008x


Cijfer: 7.5

Cake quest
Cake quest

Gespeeld: 6.288x


Cijfer: 5.7

Reacties op het spel Race horse tycoon

Er zijn nog geen reacties geplaatst! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je aagemeld zijn!