Mahjongg connect

Spelletjes » Mahjong spelletjes » Mahjongg connect

Ik waardeer dit spel met het cijfer:
Speluitleg Mahjongg connect

Het leukste spel Mahjong Connect kan je nu spelen op Spellencentrum.nl. Het is een zeer verslavend en uitdagend spel dat nooit gaan vervelen. Nu kun je het spelen vanuit jouw luie stoel/bank met jouw laptop op schoot.

Mahjong Connect is een variant op het klassieke Mahjong spel. Mahjong is een oud chinees kaartspel en enorm populair tegenwoordig. Het is een spel waarbij het draait om concentratie, behendigheid en een beetje geluk. Het doel van Mahjong Connect is om het veld leeg te spelen. Hierbij moeten de stenen met elkaar verbonden worden via een lijn. Deze mag uit niet meer dan twee hoeken bestaan. Dit spel is een uitdaging voor jouw geest. In het begin kan het even duren voor je combinaties ziet, maar des te langer je het spel speelt, des te beter en sneller je wordt.

Wij raden aan om Mahjong Connect te spelen als je al een geoefende speler bent. Het is geen makkelijk spel en vooral in het begin zul je er moeite meer hebben. Nog geen gevorderde speler? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Mahjong spelletjes. Er is nog veel meer keuze als je eerst wil oefenen.

Tijdens elk level ontdek je weer nieuwe combinaties en wordt het makkelijker om kaarten weg te spelen. Het lijkt een ingewikkeld spel, maar toch leer je het best snel. Je moet op zoek naar kaarten met dezelfde afbeeldingen. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer afbeeldingen je ziet verschijnen. Als je op een kaart hebt gedrukt, zal deze oplichten. Je moet dan dezelfde kaart erbij zoeken, pas dan kunnen de kaarten verdwijnen van het veld. Let op! De kaarten moeten wel vrij liggen en mogen niet meer dan twee hoeken uit elkaar liggen. Als je op de twee kaarten geklikt hebt, dan zie je een lijn oplichten. Deze laat zien dat er drie rechte lijnen of twee hoeken tussen het plaatje zit. Als dit niet zo is, zie je ook geen lijn verschijnen. Dit betekent dat je met deze kaart geen paar kan maken.

De lijn tussen de twee kaarten mag dus niet door andere kaarten heen lopen, en mag maar twee keer een hoek maken. Dankzij deze regels staat Mahjong Connect ook wel bekend als Nikakudori, wat twee hoeken straat betekent. Soms worden ze ook Shisen-sho genoemd, naar de Sichuan of Vier Rivieren provincie in het prachtige land China.

Elk level van Mahjong Connect wordt steeds moeilijker. Je hebt een level uitgespeeld als je alle kaarten hebt weggespeeld binnen de aangegeven tijd. Je verliest als dit niet gelukt is. Zie je even geen combinaties meer? Gebruik dan een van jouw hints, maar let op! Je hebt maar een paar hints beschikbaar, dus maak er wijs gebruik van.

Vind je het spel Mahjong Connect ook zo leuk? Heb je al een account op Spellencentrum.nl? Sla jouw highscores dan op en laat een reactie achter. Nog geen lid? Op de voorpagina kun je een account aanmaken en voortaan nog meer speelplezier beleven!

Meer Mahjong spellen

Mahjong
Mahjong

Gespeeld: 16.640x


Cijfer: 7.0

Pink mahjong
Pink mahjong

Gespeeld: 18.815x


Cijfer: 7.4

Reacties op het spel Mahjongg connect

Er zijn nog geen reacties geplaatst! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je aagemeld zijn!