Dad N me

Spelletjes » Actie spelletjes » Dad N me

Ik waardeer dit spel met het cijfer:
Speluitleg Dad N me

Het mega populaire actiespel Dad N Me is nu ook te spelen op Spellencentrum.nl. Dit spel is geprogrammeerd door Tom Fulp, Artwork byDanPaladin en de pakkende muziek van Dustball. Let op! Dit is een grof spel. Wij adviseren om dit spel vanaf 12 jaar te spelen.

Dad N Me wordt gespeeld met het toetsenbord. Je gebruikt de pijltje om Skullkid te verplaatsen. Druk de pijltjestoets twee keer in om te rennen. Gebruik de A om een stoot uit te delen. Gebruik de S om nog harder te slaan. Je kunt de A en S combineren om combo slagen te doen.

Linksboven zie je twee balken. De bovenste balk in de rage balk. Hoe meer combinaties je maakt, des te sneller vult deze balk. Als hij helemaal gevuld is, zie je allemaal paarse wolkjes om Skullkid. Dit houdt in dat tijdelijk alles wat je doet nog harder aankomt. En je de spelende kinderen nog sneller kunt afmaken. De onderste balk is de levensbalk. Zorg dat deze niet leeg raakt, want dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. Als je met een kindje in gevecht raakt, zie je rechtsboven zijn naam en zijn levensbalk. Zorg dat hij zo snel mogelijk leeg komt, om jouw tegenstander te kunnen verslaan.

Daarnaast is het mogelijk om bepaalde objecten vast te pakken. Ook hiervoor gebruik je de A toets. Als je jouw tegenstander wilt oppakken loop je op hem af en druk je op de pijltjestoets. Let op, sommige dingen kunnen ontploffen. Zorg dat je dan zelf niet in de buurt bent, anders verlies je wat uit jouw levensbalk.

Tips en Tricks

Dad N Me is geen makkelijk spel om te spelen. Vandaar dat wij enkele tips en tricks voor jou hebben!

1. Het eerste kind dat je tegenkomt, is Marcus, alleen in de zandbak. Als je hard en snel genoeg slaat, krijg je mogelijk een Rage. Bovendien kun je op het zandkasteel stappen dat hij gemaakt heeft en hem zien huilen!!

2. Als je het hoofdplein binnengaat, ontmoet je Wilbur, de grote Flathead-bullebak. Hij is traag, maar hij kan slaan als een tank. Je kunt de gastanks op hem gooien, maar het is beter hem te verslaan in een brute strijd dan de tanks naar hem toe te gooien. Er zijn twee kinderen daar, Tommy en Danny. Als je daar jouw Rage verliest, versla ze dan snel en je krijgt het terug.

3. Het tweede deel is de schommel. Er is daar een kind met de naam Ronald. Hij draagt de helm zodat hij je kan rammen. Om hem snel te verslaan, wacht tot hij zich omdraait, ren dan en begin hem te slaan alsof je een normaal kind hebt geslagen.

4. Als je de kinderen (normale kinderen) snel wilt verslaan, is dit de snelste truc. Terwijl je een kind aanvalt, druk je herhaaldelijk op A totdat hij zijn hoofd gebruikt om het kind te raken. Druk dan ongeveer 3 keer op S, na die snelle combinatie truc belandt het kind achter je, dood!

5. Wanneer je vecht tegen een Boss, (bijvoorbeeld Wilbur, The Ninjas, Sunchips), moet je SkullKid als eerste op hem af laten rennen en dan op de S drukken. Druk dan op S terwijl je de pijltjestoets ingedrukt houdt. Dat zou ervoor moeten zorgen dat hij de vijand uit de lucht tilt en hem herhaaldelijk slaat.

6. Het voetbal gedeelte. Er zijn twee scènes in dit deel. Het eerste deel zijn de vier verkenners kinderen die aan de kant van de weg staan. Je moet ze raken om ze te laten bewegen. Maar er zijn passerende autos op de weg - wordt je geraakt, dan kun je jouw Rage verliezen. Het tweede deel bevindt zich aan de overkant van de weg. Dan is er James, een kind dat je zal beschieten met rubberen pijlen met zijn speelgoed geweer. Je kunt de grasmaaier in de buurt gebruiken en naar hem gooien, of hem verslaan.

7. Het basketbal gedeelte is een snel minigame. Elke keer dat je op A of S (of samen) slaat, schiet Skullkid op de basketbal op de hoepel als je die hebt. Er zijn daar drie kinderen en het zijn allemaal normale kinderen.

8. Na het vierwieler deel, zul je een enorme horde gewone kinderen tegenkomen. Ik stel voor dat je dan tot het einde doorloopt en dan iedereen slaan.

9. Als laatste is er het Ninja gedeelte. Wanneer je de bal helemaal vanaf het begin hebt gehouden, gebruik hem dan tegen hem. Als je dat niet deed, gebruik de kerosine bom in de buurt en gooi het zodra je de vierwieler ziet.

Meer Actie spellen

Strategy defence 3
Strategy defence 3

Gespeeld: 4.208x


Cijfer: 8.2

Desert fire
Desert fire

Gespeeld: 4.093x


Cijfer: 7.0

Reacties op het spel Dad N me

Er zijn nog geen reacties geplaatst! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je aagemeld zijn!